IMG_9420.JPG

BENTONITOS SZIGETELŐ LEMEZ

Funkció: Szigetelés

A bentonitos szigetelő lemez két geotextília réteg között tűnemezeléssel rögzített ásványi bentonit port tartalmaz, mely nedvesség hatására megduzzad és vízzáróvá válik. A tűnemezelés biztosítja a kompozit magas nyírási ellenállását, az egyenletes vastagságát és gátolja a töltőanyag elmozdulását.  A bentonit paplan öngyógyító tulajdonsággal rendelkezik, a kisebb felületi sérüléseket, lyukakat képes folytonossá tenni az irányukba áramló nedves bentonit segítségével. 

A bentonitos szigetelő lemez különböző területi sűrűségű bentonit töltettel elérhető, a szükséges típust minden esetben méretezéssel lehet meghatározni a beépítési körülmények ismeretében. Elérhető speciális változata ahol a geotextília hordozó réteget további vízzáró bevonattal látják el a szigetelési hatás növelése érdekében.

Amennyiben nem rendelkeznek pontos paraméterekkel a keresett geoműanyagot illetően, minden esetben kérjék kollégáink szakértő segítségét a megfelelő bentonit paplan kiválasztásával kapcsolatban.

+36 1 488 7270

Budapest, Nádorliget u. 5/a. 2/220., 1117 Hungary

©2019 by Geosynthetic Kft., a teljes weboldal képei és szövegezése saját szellemi termék, felhasználása bármely tartalom elemnek csak a szerző engedélyével lehetséges.